Geen les ivm corona

Beste allemaal,
Vanmiddag ( vrijdag 13 maart ) heeft de directie van de Poorterij per direct besloten ivm corona het pand voor alle bezoekers tot 1 april te sluiten (zie mail van de Poorterij hieronder). Dit betekent tot onze grote spijt dat er in het atelier van de Tekenschool geen les gegeven mag worden.

Groeten en tot gauw! Cathalijne, Blanche, Fleur, Sigrid en Lize

‘Beste gebruikers van de Poorterij,

Per direct hebben wij het besluit genomen om tot 1 april alle voorstellingen te annuleren en de Poorterij voor alle publiek en gebruikers te sluiten!

De aangescherpte maatregelen die golden voor Noord-Brabant zijn uitgebreid naar het hele land. Dat maakte zorgminister Bruins donderdagmiddag 12 maart bekend in een persconferentie met premier Rutte en Jaap van Dissel, directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding van het RIVM.

Dat betekent dat mensen met verkoudheidsklachten of andere milde gezondheidsklachten thuis moeten blijven en het beste bijvoorbeeld het uitgaansleven kunnen mijden tot ze weer zijn opgeknapt. Verder worden evenementen met meer dan 100 mensen in heel Nederland afgelast. De nieuwe maatregelen gelden in elk geval tot 1 april.

Dit heeft ook gevolgen voor de voorstellingen in de Poorterij. Deze zijn tot en met 31 maart a.s. geannuleerd. Tevens hebben wij besloten om de Poorterij als gebouw tot 1 april a.s. voor alle publiek te sluiten.

Mocht u, je vragen hebben mail mij dan via management@de-poorterij.nl. Bij voorbaat dank voor uw, je begrip.

Met vriendelijke groet,

mede namens het team van S.C.C. De Poorterij

Ivo F. van Harmelen

Stichting S.C.C. de Poorterij

Directeur | Manager ai.

management@de-poorterij’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *